Jump to content

  • Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  brombeer : (28 May 2015 - 06:40 AM) Goedemorgen, ouwe man is weer vroeg eruit en hopelijk weer mooi weer vandaag ;) :)
@  brombeer : (27 May 2015 - 08:16 AM) Ik lees op de site van mijn lieve vriend ook al over storingen bij C+, dus eerst maar even wachten wat er gebeurt. :D ;) :)
@  brombeer : (27 May 2015 - 07:51 AM) Goedemorgen, ouwe man net wakker en heet weer geen beeld op diverse regionale kanalen en ook weer wat andere kanalen signaalserkte niet groter dan 50% :( :angry:
@  pcrene : (27 May 2015 - 06:42 AM) Oh... Ik zei gisteren ook al tegen de barman, jou pensioen heb ik betaald, een mooiere fooi kun je niet krijgen
@  sattaz : (26 May 2015 - 04:52 PM) Misschien ga ik ook wel naar Griekenland :D Mijn geld is er immers al... :(
@  sattaz : (26 May 2015 - 04:51 PM) pcrene,
@  sattaz : (26 May 2015 - 04:50 PM) Goedemiddag ;)
@  brombeer : (24 May 2015 - 04:23 PM) Oh heerlijk Rene geniet er lekker van :)
@  pcrene : (24 May 2015 - 11:42 AM) groetjes uit Griekenland
@  pcrene : (24 May 2015 - 11:42 AM) @brombeer Alles oke bij je?
@  brombeer : (23 May 2015 - 09:10 AM) Goedemorge, tisweer weekend,,, :)
@  brombeer : (21 May 2015 - 08:20 AM) Overigens momenteelmet openrsi4.2 gen problemen . geen freezes te zien of blokvorming.
@  brombeer : (21 May 2015 - 08:19 AM) Tja, dat is niet lief van C+
@  ziggy : (20 May 2015 - 09:17 PM) zie je rene alleen de orginele canal gigitaal ontvangers hebben geen problemen
@  pcrene : (20 May 2015 - 08:02 PM) @ziggy @brombeer : zei ik toch al.... :-)
@  brombeer : (20 May 2015 - 07:42 PM) Ja dank je ook een goedenavond allemaal... :) :)
@  sattaz : (20 May 2015 - 05:56 PM) Goedenavond ;)
@  brombeer : (19 May 2015 - 07:55 PM) Ah, oke bedankt voor de info ziggy. :) :)
@  ziggy : (19 May 2015 - 07:46 PM) hier is de oorzaak van je geluids problemen brombeer
@  ziggy : (19 May 2015 - 07:46 PM) Dus , denk toch dat canal digitaal een foutje heeft gemaakt, precies dezelfde fout als vorige week dinsdag / woensdag. En waarschijnlijk wordt die fout veroorzaakt door een kleine wijziging op de 11914 transponder. Gister is namelijk een zender op diezelfde transponder bijgekomen of enigszins iets gewijzigd. Zie de site van kingofsat maar eens.
@  ziggy : (19 May 2015 - 07:37 PM) 23 mei clubdag de transponder
@  pcrene : (19 May 2015 - 06:06 PM) Ligt het niet aan CD? Als bij jou geluid is , is er dan bij een sat collega wel geluid?
@  brombeer : (18 May 2015 - 05:17 PM) openvix ook geprobeerd maar hiermee hetzelfde euvel. :( :)
@  brombeer : (18 May 2015 - 03:31 PM) Weer geen geluid op de regionale kanalen en freezes en blokvorming ga weer over op openrsi want hier zit ik niet op te wachten.
@  brombeer : (18 May 2015 - 03:29 PM) Tis gek, na een update vanmorgen geeft openatv dezelfde fout als openrsi een dag of wat geleden, :( :(
@  brombeer : (17 May 2015 - 01:16 PM) zo, fijne vakantie Rene :) :)
@  ziggy : (17 May 2015 - 10:58 AM) geniet er van
@  pcrene : (17 May 2015 - 07:47 AM) Zo .. Nu 10 dagen naar de zon :rolleyes:
@  ziggy : (16 May 2015 - 10:28 PM) <_< :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
@  brombeer : (16 May 2015 - 10:11 PM) :wub: :) :)
@  pcrene : (16 May 2015 - 09:39 PM) @ziggy voor echt betrouwbare mensen niet
@  ziggy : (16 May 2015 - 04:43 PM) is het niet strafbaar om onder diverse namen te posten :P
@  brombeer : (15 May 2015 - 05:06 PM) :o :) :)
@  nitro : (15 May 2015 - 05:04 PM) Ben benieuwd of het op wat langer termijn goed blijft.Bij mij begonnen de problemen ook pas na een tijdje :)
@  pcrene : (15 May 2015 - 11:35 AM) Zover ik kan zien wel, had alleen niet dezelfde problemen als jullie
@  brombeer : (15 May 2015 - 09:51 AM) Hoe lijkt het nu Rene, is het nu stabiel??? :)
@  pcrene : (14 May 2015 - 09:55 PM) Update gelukt
@  pcrene : (14 May 2015 - 09:45 PM) @sattommy : update of reflash? Reflash doe ik anders morgen
@  sattommy : (14 May 2015 - 08:56 PM) update. staan nu online
@  nitro : (14 May 2015 - 08:00 PM) sh*t is die nitro erweer
@  nitro : (14 May 2015 - 07:59 PM) @ziggy, nee dat doet ze niet ze is gek met de ouwe brombeer al ruim 37 jaar ;) :)
@  pcrene : (14 May 2015 - 05:12 PM) @brombeer , klinkt goed brombeer, laat je lekker verwennen ;-)
@  pcrene : (14 May 2015 - 05:11 PM) @sattommy , zit dat in een update of is het een reflash?
@  ziggy : (14 May 2015 - 04:34 PM) als ze je hard mept heb je nog meer verzorging nodig :D
@  sattommy : (14 May 2015 - 04:19 PM) Drivers worden geupdate in 4.1 en 4.2 images, hopelijk dan minder problemen
@  brombeer : (14 May 2015 - 03:10 PM) :wub: :wub: lijkt me geen strak plan de sirene een oor aannaaien zolang ze mij zo lief verzorgt ;) :)
@  pcrene : (14 May 2015 - 02:10 PM) @ziggy Goede tip ha ha
@  ziggy : (14 May 2015 - 01:16 PM) zet op je open atv de skin van openplihd dan merkt sirene er niets van ziet er het zelfde uit
@  brombeer : (14 May 2015 - 11:00 AM) @rene, heb van alles geprobeerd probleem bleef. Nu met openatv een goed draaiende box stabiel en op sommige punten sneller waronder zappen en opvragen teletex :) :)
@  pcrene : (14 May 2015 - 08:40 AM) Audio probleem is niet alleen bij CD, als de zender van audio wisseld ( zelf of automatisch) dan geluid weg, heen en weer zappen levert weer audio.
@  brombeer : (13 May 2015 - 12:18 PM) @rene denk dat je gelijk hebt,,,
@  brombeer : (13 May 2015 - 12:16 PM) Probleem zit dus wel in openrsi jammer genoeg want open atv draai ik liever niet mee want daar is de sirene niet zo blij mee maar goed beter iets dan niets toch.
@  brombeer : (13 May 2015 - 12:12 PM) Goedemiddag ouwe man is druk aan de hobby en heeft nu weer werkende regionale kanalen, dit is gelukt door de box te flashen met openatv4.2. :D :D :D
@  pcrene : (13 May 2015 - 09:03 AM) Ha ha, goede morgen, misschien vind de laptop Nitro leuker dan een Brombeer
@  brombeer : (13 May 2015 - 07:54 AM) moggeh, weer ruzie met mijn laptop(ouwe meuk) geeft steeds nitro ipv ouwe brombeer... :)
@  nitro : (13 May 2015 - 07:51 AM) Bij CD liggen ze nog steeds te slapen, geluid is er nog niet :o :angry:
@  pcrene : (12 May 2015 - 11:38 PM) @ziggy Wow moet niet gekker worden
@  ziggy : (12 May 2015 - 09:40 PM) :D :D :D :D :D :D
@  ziggy : (12 May 2015 - 09:40 PM) nieuw beleid bij cd als je ook geluid wilt moet je extra betalen ze testen dit eerst bij de regio zenders
@  sattaz : (12 May 2015 - 06:47 PM) Goedenavond ;)

Photo

openpli and mgcam


  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#41 pcrene

pcrene

    Advanced Pro Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1096 posts
  • LocationBrabant

Posted 01 May 2012 - 07:34

I used DCC on Win7-64 , use the compatibility mode..

Rene
Gigablue Quad 2xS2 2xC QNAP TS410 12T
Gigablue Quad Plus. QNAP TS451 16T

#42 vviperxx

vviperxx

    Greenhorn

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 28 May 2012 - 00:50

hello all.i install mgcamd 1.35a and then i download the mgcamd 1.38 prepared by MarcinO and i replace the files as post said.I notice that softcam setup menu doesnt start the mgcamd executable.i can run it through putty with ./mgcamd with success.the same happen with original mgcamd executable from plugin menu.i have azbox hd premium with latest openRSI firmware.maybe is software bug?

#43 zeini

zeini

    Advanced Pro Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 posts
  • LocationAustria

Posted 28 May 2012 - 06:52

Take mgcamd 1.38 in attachement. It would be fine, if we are able to download this directly from OpenRSI feed.

Attached Files


Best regards
Hans

AzBox Me - Kernel 3.9.2, OpenATV 4.0 with HbbTV, internal hard drive Western Digital Caviar Green 1000GB 32MB Cache SATA II,
AzBoxHD Premium Plus- - Kernel 3.3.1 - OpenATV 4.0 without HbbTV,
external hard drive Chili Green 1 TB, 2 DVB-S2 Tuner

Golden Interstar XPEED LX1, Golden Media  Aprk Triplex
 

TV: Hisense Ultra HD
Multifeed Hotbird 13.0°, Astra 19,2°


#44 rifuson

rifuson

    Greenhorn

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 28 May 2012 - 21:24

hi all, anyone know of a manual to put this image mgcam with cccamclient because the image is 1.38 but it is not working does anyone knowif you can use cccam mgcamd as client? greetings.

#45 vviperxx

vviperxx

    Greenhorn

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 28 May 2012 - 23:40

@rifuson.Yes you can.put your clines on /usr/keys/cccam.list,set the values B { 06 } and G { 32 } on /usr/keys/mg_cfg.if mgcamd doesnt start,download putty.exe,run it,put your STB ip address and select telnet.for username when u manage to connect use root and cd /usr/bin [enter] ./mgcamd.check if mgcamd working properly.You also need to install libcrypto-compat from the attachment from the previus posts

#46 sandrije

sandrije

    Greenhorn

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 01 January 2013 - 20:40

I tried all the versions that I found mgcamd for OpenPLi OE2.0 image but not one I was not able to train
has anyone checked mgcamd emulator for this image?


#47 bbsc

bbsc

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 posts

Posted 02 January 2013 - 06:33

No need to search for it. Just download and install from plugins menu. It works fine.


Azbox HD Premium +


#48 sandrije

sandrije

    Greenhorn

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 02 January 2013 - 20:21

I can also be downloaded
I will be grateful if someone has the installation file that can be manually installed


#49 mv_best

mv_best

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 58 posts

Posted 02 January 2013 - 20:37

Try this working perfect for me http://www.opensat4a...h&attach_id=475



#50 bbsc

bbsc

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 posts

Posted 02 January 2013 - 22:10

@sandrije

opkg update

cd /tmp

opkg download enigma2-plugin-softcams-mgcamd

 

It will download the file enigma2-plugin-softcams-mgcamd_1.35a-r6_mips32el.ipk to /tmd directory and you can get it there.


Azbox HD Premium +





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users